.

.

Translate

søndag 17. januar 2010

Edward......

Edward....sweet Edward, we all love him... I basicly drew him on a mission for my friend Thor, cause he so much wants to tattoo him on his arm!!!!!!! YEEEEAAAAAAAAAAAAAAH :)7 kommentarer:

 1. Fantastisk Susi! Du er bare SÅÅÅÅÅ god! I LOVE IT!!!!

  SvarSlett
 2. :))))) TAaaaaaaaaaaaakk søte snille dææææ!!!!!!!!!!!!!!!! Ja blei gla i han, han e såå hærli!!!!

  SvarSlett
 3. :o) Er så heldig at jeg har en stor krets med kunstnere i familien. Var og skulle plukke ut nå, bestemor hadde ryddet på loftet. HUNDREVIS av malerier. Kan du tenke deg så morsomt! Det var også bunke på bunke med akvareller og skisser som ikke var rammet inn. Det er det gøyeste jeg har vært med på på lenge.. Jeg pakket ut esker som ikke hadde vært åpnet på mange år.. *hyper*

  Oldermor og olderfar var omreisende kunstnere som malte og solgte rundt omkring i verden. For et liv!!! :o)
  Bestemor og bestefar malte også, jeg har plukket bilder både fra hjertet og etter kvalitet. Spurte henne for hvert bilde om det kom fra "hodet" eller om det var noen slags kopi. Det er orginaler jeg vil ha vet du!! De har malt mange picasso og munchbilder. Og mange av akvarellene hadde litt Monet over seg. KJEMPEFINE! Har liksom vokst opp med nakne picassomennesker i de rareste positurer. Det var spennende greier! hahaha

  Plukket også ut noen protretter (kullstift) som jeg syns var kjempekule. Alle av kammerater av bestefar (det var han som hadde lagd dem). Og de hadde alle litt 50-tallslook. Skikkelig mannfolk (som sikkert ikke var eldre enn i 20-30-åra).

  Det finnes så MASSE mer enn det vi får selvsagt. Vi er mange barnebarn som må dele. Og foreldrene våre får selvsagt de mest verdifulle. Mamma har et hjemme i stua som bare er helt fantastsik!

  FLINKE FLINKE forfedrene mine <3

  SvarSlett
 4. Heerre Min HATT!!!!!!!!!!!! JØSS, ja det må ha vært litt av en opplevelse å finne alt det her!!!!!!!! Så morsomt!!!!!! Og sikkert veldig veldig inspirerende også!!!!!!!
  Såå bra at alt er blitt tatt vare på også, man kaster jo så mye i sin tid..!
  No e dem i en helt anna verdi enn økonomisk, nemlig i hjertet dokkers, ska vedde på at du har brukt mye tid på å analysere og tenke på motivene som er malt :)

  <3 <3 <3

  SvarSlett