.

.

Translate

fredag 27. august 2010

I love my Sally ♥

4 hours under the needle today with my dear friend/tattoist Susanne
Sally's coming out AMAZING, I love her more and more.
I think it's just a matter of time before my next painting will be tattooed on my body ! ;)

 She's looking EXACTLY like my painting! 

 
Susanne's an amazing tattoist. She did almost all my tattoos!

Can't wait until she's done!!

8 kommentarer:

 1. Utrolig kuult Susann! Gleder meg til å se den helt ferdig. Kreativ klem A;)

  SvarSlett
 2. Aaaaaahhhhh.. HerreGUD så stilig Susann. Jeg vil også ha fler. Skulle tatt en tur opp til dere og latt henne gått løs på meg å.. Ikke lett det der. Sist valgte jeg den som skulle være den flinkeste her.. men er ikke helt fornøyd og må fikse på´n. Det er så kjiipt :o(

  Mitt mål er å ha hele ryggen full.. COOL!

  SvarSlett
 3. Hvor er det dog en smuk pige - hende den sidste :-) Hvor jeg elsker din tatovering allerede.. jeg har en noget sort en på ryggen, som trænger til noget farve.. ville ønske at det kunne lade sig gøre... Mon det kan det? Kære Susi - jeg har sendt dig 2 stykker tøj.. et par bukser og en nederdel.. kan du få noget sjovt og fedt ud af det? Jeg har ikke sendt dig en hilsen med.. jeg er noget banket tilbage rent privat.. det hører du om senere... Hvis det nu er, at bukserne ikke er noget for dig.. måske de er for korte.. vil du så ikke sende dem retur igen? Ellers er tøjet dit :-)
  Kram fra C

  SvarSlett
 4. Tusen tusen takk jente!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥
  Ja den blir Hærrrrliii, e veldi gla i den allerede, ig æ tenke med en gang at det blir nok flere maleri på kroppen i fremtida ♥ ♥ ♥

  Cecilie, æ sir bare en ting : GO FOR IT, ryggen helt full!!!!!!!!!!!!!
  Skjønne veldig godt det me tatovør, det e veldi uheldi hves man ikje treff den "rette" først, og blir sittaness med nåkka man ikje e fornøyd med..
  Før æ starta hos Susanne, tok æ ei som æ absolutt ikje ble fornøyd med (sommerfuggel på brystet), men ho har tadd en cover up på dem :)

  SvarSlett
 5. Min kjære Christina, har sendt meg mail til deg på privaten ♥

  SvarSlett