.

.

Translate

søndag 5. september 2010

My bleeding eye.......♥

I think I share this same destiny with a lot of other artists: I paint my best paintings at night. 
It's just the way it works for me..
The night is the perfect time to unleash ur imagination
No one will interupt you, it's a wonderful peace in that.


Even if I always paint on 3-4 pieces at once, I started on yet a new one

"My bleeding eye..... ♥"

It's definitely gonna be on the next exhibition at Galleri Julie's Hage, 
where the theme will be surrealism
Ohh yeaaaahhh, u heard me! It's gonna be BLASTING
More info coming soon!

4 kommentarer:

  1. Det ser godt ud Susi :)
    Jeg malede og tegnede også altid bedst om natten, før jeg fik børn.. Det er noget helt magisk ved natten, den emmer af kreativitet.. Det er som om tiden står stille, og man er helt alene i verden. Det kan jeg godt savne..

    SvarSlett
  2. Ja ikke sant! ♥ Jeg har min sønn annenhver uke, ellers hadde det aldri gådd å ha en slik døgnrytme, når han er hos sin pappa har jeg sene kvelder på malerommet, inni min lille hule :=
    Jeg har akkurat tittet på ditt album med malerier, du må male mere Lone absolutt!!!! aaaw jeg skjønner det er knapt med tid, med to barn og mye sy-prosjekt! Men jeg elsker ditt fargebruk i dine malerier vertfall ♥

    SvarSlett