.

.

Translate

onsdag 6. oktober 2010

The Crazy Unit ♥ Pur design

Dette Fantastiske innlegget er skrevet av Marianne, og ligger på hennes flotte blogg: http://loosethreads.blogg.no/ 

Jeg har fått lov å kopiere det og legge det på min blogg! Jeg smilte så mye at jeg nesten revnet bak ørene da jeg leste det! Tusen takk Marianne for det fine fine innlegget, og det var en glede å gi bort medlemmer av den crazye "familien" min til dere!!

OBS! alle bildene tilhører Marianne.


Fiskebolle Kine, Løs på tråden Marianne 
& Tiny Lightning Hege

Jeg MÅTTE bare bestille disse utrolige Crazy Unit dukkene fra Susann Brox Nilsen.
Det er Fiskebolle Kine, Tiny Lightning Hege og Løs på tråden Marianne, som har blitt costume made til meg og mine venninner. Hver og en av disse skjønnhetene har en morsom og unik personlighet! Og kan du ikke bare se likheten på dukken og personen den er dedikert til? FANTASTISK.

Tusen Takk Susi, alle er veldig fornøyd med sitt alterego!

Tiny Lightning Hege, Fiskebolle Kine og Løs på tråden Marianne.

Løs på tråden Marianne & Marianne

Oh yea. Her er det mange tråder å trekke i! Med sitt kamera rundt halsen, farter denne snella jorden rundt og lever livet. Iført vintagekjole haster hun som en vind på sin laptop, og skaper en 3dimensjonal regnbue som kommer ut av skjermen. På den sykler hun med sin røde kombisykkel mens hun traller en sang på kinesisk.
Oppi alt dette tar hun seg tid til å lage nye matretter og skrive sin dagbok. Løs på tråden Mariannes motto er: Se verden gjennom et fiskeøye!

 Tiny Lightning Hege & Hege

Hun er kanskje tiny, men aldri undevurder,- det kan koste deg dyrt. Hennes replikker slår ned som et lyn og får de fleste til å miste haka. Hvis du trodde du var smart når du ser på "vil du bli millionær" fra sofaen, kan du gå å gjemme deg hvis du skal diskutere med Hege!
Ingenting er så sexy som en liten smart snelle, så gutta står i kø. Men en av kriteriene for å få en date med Hege er å battle henne i årets ORDdelingskonkuranse. Ergo, ikke mange som kommer gjennom nålehullet. På denne måten finner Hege smøret av kremen blant guttaboys.

Fiskebolle Kine & Kine:

Kine er ei søt frøken som bor i sin egen lille boble. I sine dagdrømmer er hun i eventyrland og hun har noen gang vanskelig for å skille virkelighet fra fantasi.
Men det vil ikke si at hun ikke er med på fart og spenning. Hun har krutt i baken og er full av energi, men hennes lille ulempe er at hun lider av kortidshukommelsestap. Dette byr selvsagt på litt komplikasjoner i hverdagen. Men heldigvis har hun to gode venner som fyller inn alle de svarte hullene for henne!


Denne flotte gjengen (+ 2 jenter til) er grafiske designere, og står bak konseptet: 
Pur Design!
Trenger du eller ditt firma brosjyrer, webanonsering, logoer etc etc, er dette rette gjengen å kontakte!  

 Se Pur designs hjemmeside her:

Join FB-gruppen deres her:

Og skjekk ut Mariannes fine hjemmeside:

10 kommentarer:

 1. JAaaaaaa!!! EN suuupefing gjeng ka!!! :)))

  SvarSlett
 2. Kan godt forstå at du ville "låne" detta innlegget ja :o) Dritbra!!!

  Du og dei figurane dine altså!!! Digge de!!!
  Og toppen av alt e jo dei flotte historiene som følger med hver enkel :o)

  Håper du har ein kreativ og flott dag snuppa!!

  SvarSlett
 3. Hei på deg :o)

  Det var vrikelig noen SKJØNNE bilder! Bamsene dine er så fine!!! Passer uansett alder. Du er flink flink flink. Blir helt satt ut av all energien din <3 Sitter her med skole døgnet rundt, blir jo egentlig superkreativ av det, men tiden strekker ikke til.. Men det blir vel tid etterhvert :o)

  STOR fredagsklem fra meg. Kos deg i helga, ungene begynner høstferie her hos meg nå, ikke jeg da.. men jeg får prøve å ta meg tid til litt aktiviteter eller no.. Har egentlig veldig lyst å ha en liten work-shop med lille Maisi. Hun er jo så glad i å lage ting. Fikk jo tak i en haug med tapetbøker, så vi kunne jo laget et collagebilde? Hun er en racer med saks ;o9 hihi

  SvarSlett
 4. Hei på deg:-) Her var det mange fine tegninger..så flink du er! Koselig at du er med på blogglotteriet mitt, med trekning i kveld. Lurer på hvilken premie du helst vil vinne, lappeteppet eller stoffpakken? Hilsen Anne Lise

  SvarSlett